4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Kevin Hardy revine la BC BCSU Sibiu

Știri din Județ



Kevin Hardy revine la BC CSU Sibiu, echipă alături de care a mai petrecut 3 sezoane, timp în care a jucat o finală și a câștigat Cupa României. Baschetbalistul care măsoară 1,88m a petrecut ultimul sezon în Lituania, iar acum a decis să revină la Sibiu, pentru a întări angrenajul lotului pregătit de Dan Fleșeriu.


BC CSU Sibiu se pregătește de debutul în Liga Națională de Baschet, dar și pentru competițiile europene, acolo unde speră să facă o figură cât mai bună. În acest context, managementul Clubului a ajuns la o înțelegere cu Kevin Hardy, cel care a evoluat în tricoul galben-albastru în sezoanele 2015/2016, 2016/2017, dar și în 2018/2019. În ultimul sezon petrecut la echipa noastră, Kevin a fost căpitanul echipei și a reușit, alături de ea, să joace finala campionatului intern și să câștige Cupa României 2019.

Mă bucur enorm să mă alătur echipei, din nou. Mi-e dor de fanii echipei sibiene, abia aștept să merg la antrenamente și să revăd antrenorii, staff-ul, vechii colegi, dar și să îi cunosc pe cei noi. Abia aștept să ajung la Sibiu. Eu sunt CSU”, a declarat Kevin Hardy.




Împreună cu echipa de management am reușit să reechilibrăm bugetul echipei, pentru a atinge nivelul din sezonul 2018-2019, atunci când am reușit să câștigăm Cupa României și am jucat Finala campionatului. Pentru acest lucru le suntem recunoscători partenerilor care au înțeles și au ales să ne fie alături, chiar și în aceste condiții, extrem de dificile, în care ne desfășurăm activitatea. Am decis să investim în echipă prin cooptarea unui jucător care va aduce cu sine, pe lângă devotamentul față de club și fani, un plus valoare lotului actual de jucători. Ne dorim să facem performanțe cât mai notabile pentru Sibiu, în FIBA Europe Cup și să câștigăm un trofeu pe plan intern în actuala stagiune”, a spus Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet a BC CSU Sibiu.

În sezonul trecut Kevin Hardy a evoluat pentru echipa lituaniană Siauliai, unde a obținut medii statistice de 7,5 puncte, 4,7 recuperări, 4,6 asisturi cu un indice al eficienței de 14. Acesta vse va alătura echipei noastre, în perioada următoare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș