spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Trei persoane rănite într-un accident grav la Șura Mare

Știri din Județ

Publicitate

Trei persoane au fost rănite într-un accident grav petrecut pe DN 14, Șura Mare, intersecție cu drumul spre Hamba.

Din primele cercetări se pare că într-o curbă la stânga , șoferul unui autoturism condus spre Mediaș a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus.

Cei trei ocupanți ai autoturismului condus spre Mediaș: șoferul, o femeie în vârstă de 47 de ani și un bărbat de aproximativ 50 de ani, au fost răniți și transportați la spital.

În zonă se circulă îngreunat.

img  wa
img  wa
img
img  wa

FOTO: SAJ SIBIU

„SAJ SIBIU a trimis de urgență un echipaj de tip B la un accident rutier produs între două autoturisme în Sură Mare din Sibiu. La intervenție se deplasează și forte ISU .
Echipajul SAJ a transportat la UPU SB o pacientă de 47 ani cu fractură membrul inferior și traumatism facial.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pe DN 14, Șura Mare la un accident rutier produs între două autoturisme.

La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru 3 persoane implicate, 2 bărbați și 1 femeie.

Echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu cei doi bărbați de 53 și 22 de ani, primul cu traumatism cranio-celebral și traumatism cranio facial iar cel de-al doilea cu traumatism ușor.

La fața locului a acordat îngrijiri medicale și un echipaj SAJ care a transportat la spital femeia de cca 47 de ani. „ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri