spot_img
12.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img
Array

S-a semnat contractul pentru asistență tehnică și verificare a documentațiilor tehnice aferente construirii noului spital județean

Știri din Județ

Publicitate




Consiliul Județean Sibiu a semnat luni, 21 decembrie 2020, contractul privind Servicii de verificare tehnică de calitate a proiectului de autorizarea a construcției (PAC), a proiectului tehnic (PT) și al detaliilor de execuție pentru obiectivul de investiții Construire Spital Clinic Județean de Urgență Sibiu.
Valoarea contractului este de 445.000 lei fără TVA, cu aproximativ 35% mai puțin față de valoarea estimată – 678.090 fără TVA.


La licitație au participat 3 operatori economici, iar în urma finalizării evaluării ofertelor a fost desemnată câștigătoare Asocierea MRD Instal (leader de asociere), Medinstal Proiectare Instalații Protecția Mediului SRL din Cluj.
Contractul se va derula până la finalizarea lucrărilor de execuție la obiectivul de investiții amintit.
Echipa de specialiști cuprinde verificatori legal atestați cu activitate în construcții, pe domenii/subdomenii de construcții și specialități pentru instalațiile aferente construcțiilor. Aceștia vor realiza verificări la toate documentațiile emise în vederea construirii noului spital județean.
Totodată, luni, 21 decembrie 2020, echipa de proiectanți din cadrul asocierii de firme compusă din Popaescu &co SRL– Egis România SA– Geo Arc SRL – Studio Sqm SRL– Api Arhitekti d.o. a transmis Consiliului Județean Sibiu Proiectul de autorizare a construcțiilor pentru construirea noului spital județean, documentație care va fi înaintată spre verificare specialiștilor tocmai contractați de CJ Sibiu.


La finalizarea verificărilor, documentația, împreună cu toate avizele solicitate conform certificatului de urbanism, vor fi transmise către Primăriei Municipiului Sibiu în vederea emiterii autorizației de construire.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda