7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Legea junglei la Sibiu: Un șofer fără permis, reținut după ce a tamponat și distrus geamurile unei mașini

Știri din Județ

La data de 25 decembrie, în jurul orei 05:00, pe strada Principală din localitatea Nou, un localnic în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține acest drept, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe marginea drumului.

În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale.
Imediat după producerea tamponării, șoferul, însoțit de un prieten, un sibian în vârstă de 37 de ani, ar fi pătruns fără drept în imobilul în care se aflau proprietarul mașinii lovite și un alt bărbat, lovindu-i, după care au revenit în stradă distrugând atât geamurile locuinței, cât și geamurile ambelor autoturisme implicate în evenimentul rutier.


În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, violare de domiciliu, lovire sau alte violențe, distrugere, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.


În acest context, la data de 25 decembrie a.c., față de șoferul care a produs tamponarea s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, iar la data de 26 decembrie a.c., instanța a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.


De asemenea, față de însoțitorul șoferului, la data de 27 decembrie a.c., s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, bărbatul fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.


Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 1 de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș