11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO: Două persoane au fost rănite după ce o mașină a lovit un parapet pe Valea Oltului

Știri din Județ

Un accident rutier s-a petrecut DN 7, km. 244, în zona localității Lazaret. Impactul a fost atât de puternic încât motorul mașinii s-a desprins pur și simplu și a fost aruncat din mașină.

Din primele informații, un șofer de 19 an din județul Olt, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă a derapat și a lovit parapeții laterali.

Două persoane, dintre cele patru aflate în autoturism, o fată de 16 ani și un băiat de 19, tot din județul Olt, au fost rănite și transportate la spital, fiind conștiente.

Traficul rutier este îngreunat pe sensul Vâlcea – Sibiu.

img  wa
img  wa
img  wa
img  wa

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu *1* echipaj de descarcerare și *1* echipaj SMURD pe DN 7, km 244, Lazaret unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit parapetul.
La fața locului un pompier militar din cadrul ISU Sibiu se afla în timpul liber și a intervenit prompt pentru evaluarea primară a victimelor, acordarea primului ajutor și decuplarea bornelor de la autoturism până la sosirea forțelor.

S-au acordat îngrijiri medicale pentrul două persoane din cele patru implicate (un bărbat și o femeie) conștiente, neincarcerate care au fost transportate la UPU Sibiu și CPU Luther cu traumatism cranio-cerebral și dureri membre inferioare.
La fața locului a intervenit în sprijin și un echipaj SAJ. „ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri