spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Construcția modulară UPU pentru pacienții suspecți de Covid-19 a fost extinsă cu 12 paturi

Știri din Județ

Publicitate


În contextul pandemic actual SCJU Sibiu continuă, cu sprijinul comunității locale să îmbunătățească condițiile pentru primirea pacienților suspecți de COVID-19. In acest sens o construcție modulară suplimentară complet nouă, care constă în 12 boxe cu paturi, a fost dată în folosință la începutul anului pentru Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului, potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.


Instalarea noii extensii a clădirii modulare a UPU a fost posibilă datorită implicării Fundației Comunitare Sibiu și a dlui Ciprian Ciocan, directorul executiv al acesteia care, din primul moment al pandemiei, a fost alături de SCJU Sibiu atrăgând nenumărate donații și sponsorizări. De această dată este vorba despre 105.444 lei pentru finanțarea celor 4 containere necesare, bani proveniți dintr-o generoasă sponsorizare din partea companiei Oasis Green Energy și de 52.800 lei pentru realizarea lucrărilor, bani proveniți de la companiile care au donat în primăvară prin campania #ocomunitate. Mulțumim Oasis Green Energy și tuturor celorlalte companii care au donat și le transmitem întreaga noastră recunoștință. De asemenea, mulțumim companiei Algeco S.R.L, care a livrat și instalat construcția modulară în timp record.

Tot ceea ce a făcut Fundația Comunitară Sibiu împreună cu comunitatea locală, de la persoane fizice, asociații și fundații până la antreprenori și firme, cu sprijinul autorităților demonstrează că o comunitate unită și responsabilă este capabilă de lucruri excepționale. Mărturie stau gesturile de solidaritate ale unui număr impresionant de oameni. Le mulțumim tuturor„, a declarat managerul interimar al SCJU Sibiu, Col.dr. Vlase Constantin.


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor