10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Trei persoane rănite după ce o șoferiță neatentă a intrat cu mașina într-un stâlp

Știri din Județ

O șoferiță ce se deplasa înpreună cu două prietene pe Calea Dumbrăvii din Sibiu, din cauza neatenției la volan a derapat și a intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea drumului.

Evenimentul rutier s-a produs aseară, în jurul orei 22:34. Conducătoarea are 21 de ani și conform polițiștilor, aceasta a avut alte preocupări de natură de a-i distrage atenția în mod periculos. În urma impactului, atât șoferița cât și celelalte două pasagere au fost rănite și transportate la spital.

La data de 10.01.2021, în jurul orei 22:34, o conducătoare auto de 21 ani, din comuna Șelimbăr, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Dumbrăvii din mun. Sibiu, dinspre Rășinari, după intersecția în sens giratoriu a străzilor Calea Dumbrăvii cu str. Ludoș, a avut alte preocupări de natură a-i distrage în mod periculos atenția, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat stradal, montat pe sensul său de mers.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a altor două pasagere.
” a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

“În data de 10.01.2021, in jurul orei 23:00, ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Sibiu, str. Calea Dumbrăvii, unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit un stâlp.
La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin care a fost transportată la UPU Sibiu, conștientă cu traumatism femur.”
a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș