14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

FOTO: Un troller abandonat a pus pe jar poliția și SRI-ul

Știri din Județ

În această dimineață, în jurul orei 10:00, I.P.J. Sibiu a fost sesizat despre faptul că, pe strada Arhivelor din mun. Sibiu, pe trotuar, se află un troller abandonat.

La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Poliției Municipiului Sibiu și din cadrul I.J.J. Sibiu care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind astfel solicitată intervenția echipei pirotehnice din cadrul S.R.I. Sibiu.

Polițiști, jandarmi și polițiști locali au delimitat și au asigurat perimetrul zonei până la finalizarea activităților specifice desfășurate de către echipa pirotehnică.

S-a constatat că este vorba despre un trolller în care se aflau articole de îmbrăcăminte, iar intervenția a decurs fără incidente.

„Astăzi, în jurul orei 10.00, un echipaj de jandarmerie a fost direcționat pe strada Arhivelor din municipiul Sibiu, în urma unei sesizări facute de jandarmul care este în serviciul de paza și protecție instituțională la Arhivele Naționale, cu privire la un bagaj suspect aflat pe trotuarul din fața instituției.
Jandarmii împreună cu politiști și polițiști locali au izolat zona până la finalizarea procedurii specifice, care a fost desfășurată de echipa pirotehnică.
Acțiunea s-a încheiat fără probleme, fiind vorba despre un bagaj cu articole vestimentare. „ au transmis reprezentanții Jandarmeriei Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri