19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Kaufland deschide al patrulea magazin la Sibiu

Știri din Județ

Kaufland România inaugurează pe 28 ianuarie 2021, un nou magazin în Sibiu, poziționat lângă autostrada A1, prin care creează aproximativ 100 de locuri de muncă noi. Compania ajunge la o rețea națională de 141 de hipermarketuri.

Al patrulea magazin din Sibiu este situat pe Calea Șurii Mari, nr. 37 din Sibiul, ieşirea spre Mediaş, și dispune de o suprafață totală de peste 5500 metri pătrați, dintre care peste 3000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Cu ocazia deschiderii, clienții vor fi așteptați cu reduceri și promoții speciale.

Magazinul are disponibile 248 de locuri de parcare, din care 12 locuri pentru persoanele cu dizabilități, 7 locuri de parcare destinate părinților, dar și rastele pentru biciclete.

Pe perioada stării de alertă, programul de lucru va fi de la 6:30 și până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 8:00 la 21:00.

Noul Kaufland Sibiu va oferi o stație de încărcare electrică cu putere sporită: 50KW. Poziționat lângă autostrada A1, facilitează utilizarea acesteia de către șoferii aflați în tranzit.

Hipermarketul este prevăzut cu 9 case de marcat standard dintre care 2 destinate persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service.

Noul Kaufland Sibiu are un raion extins de pește proaspăt, cu un sortiment variat, legume, fructe, produse proaspete la vitrină cu servire asistată, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

În galeria comercială a magazinului, clienții au acces și la o zonă de Food Court, ce cuprinde o cofetărie, pizzerie, o farmacie, un petshop, un centru pentru copiere chei, dar și un punct Tabac Xpress.

Magazinul este dotat atât în interior, cât și la exterior, cu un Grill. În interior, sunt disponibile mâncăruri gustoase, gata preparate, iar la Grill-ul din exterior clienții pot găsi în premieră națională comercializat noul sortiment de sandwish-uri calde: sandwish cu mici, sandwish cu ceapă și sandwish cabanos.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri