Școala Gimnazială “I. L. Caragiale” Sibiu împlinește 60 de ani de la înființare

Școala Gimnazială “Ion Luca Caragiale” din Sibiu anunță debutul aniversarii împlinirii a 60 de ani de la înființare.

Joi 28.01.2021, ora 13.20, va avea loc prima întrunire de lucru a “Grupului de acțiune 16/60”, grup constituit din cadre didactice și reprezentanți ai comunității noastre, care vor coordona desfășurarea ulterioară a activităților. Agenda de lucru a întrunirii cuprinde: alcătuirea subgrupurilor de acțiune și repartizarea activităților tematice, stabilirea programului evenimentului și a responsabililor cu fiecare axă de acțiune, alegerea unui motto sugestiv, analize, propuneri (identificarea resurselor umane si materiale).

Activitățile se vor vor derula pe parcursul intregului an 2021. Revenim cu detalii și sperăm să fim sprijiniți de cele 60 de generații care au fost educate în această școală. “, conform sc16caragiale.ro.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *