12 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

BOND… JAMES BOND! Câinele polițist care a prins hoții unui porc

Știri din Județ

Câinele polițist Bond, ce operează cu rapiditate și seriozitate pe raza județului Sibiu, a reușit să depisteze patru presupuși autori ai unui furt dintr-o gospodărie din Netuș.

Acesta face echipă perfectă cu Cristi, un polițist sibian cu experiență. Împreună, prind cei mai răi infractori încă din 2019.

La data de 27 ianuarie, în jurul orei 11:00, un bărbat din localitatea Netuș a sesizat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Agnita cu privire la faptul că, în noaptea de 26/27 ianuarie, persoane necunoscute au sustras dintr-o anexă a gospodăriei un porc de aproximativ 60 de kg.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției rurale însoțiți de un polițist din cadrul Serviciului Criminalistic și o echipă din cadrul Echipei Operative Canine a I.P.J. Sibiu.

Cu ajutorul conducerii în teren de către câinele de urmă, Bond, polițiștii au reușit în scurt timp identificarea presupușilor autori ai faptei. Este vorba despre patru tineri, în vârsta de 14, 15, 18, respectiv 20 de ani, din aceeași localitate.

La domiciliul unuia dintre cei identificați, s-a găsit și recuperat cantitatea de 27 de kg de carne de porc.

Anul trecut a depistat alți patru hoți

Anul trecut, Bond și Cristi au reușit să identifice patru hoți ce au prădat o societate comercială din Șelimbăr.

„Împreună cu Cristi, predestinați parcă să formeze o echipă, fiind născuți în aceeași zi și lună, cei doi ”adulmecă” infractorii încă din 2019, după ce Bond a absolvit cu brio cursurile de calificare pentru prelucrarea urmelor de miros. Cristi și Bond nu sunt la prima ispravă de acest gen, după ce, anul trecut, in urma prelucrării urmei, s-a reușit stabilirea traseului și identificarea autorilor unui furt dintr-o societate comerciala din Șelimbăr, precum și recuperarea bunurilor sustrase. Iar lista succeselor celor doi poate continua.” au transmis reprezentanții IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri