spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

GEST EMOȚIONANT: Bătrânică dusă acasă cu mașina personală a unui polițist sibian

Știri din Județ

Publicitate

Un tânăr polițist sibian din cadrul Postului Șeica Mică a făcut un gest emoționant care i-a adus apreciere din partea colegilor săi.

O bătrânică care avea o urgență și trebuia săparcurgă pe jos mai bine de 3 kilometri până la domiciliu, a cerut ajutor la secția de poliție.

Agentul de poliție Lateș Lucian, angajat de doar 6 luni în sistemul MAI, deși era în timpul liber s-a oferit să o ducă acasă pe femeie, cu autoturismul personal.

Gestul său emoționant a ajuns și la urechile șefilor săi, care l-au felicitat și apreciat.

„Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Șeica Mică au primit o „altfel” de solicitare din partea unui localnic. 

O femeie de 80 de ani, nevoită fiind să se deplaseze aprox. 3 km pe jos pentru a ajunge la un imobil pe care îl deține, le-a cerut polițiștilor sprijin. Deplasarea îi era urgentă, întrucât acolo o aștepta o echipă de muncitori care trebuie să remedieze o defecțiune la sistemul de electricitate. 

Când a ajuns la postul de poliție, agent de poliție Lateș Lucian era singur. Se afla postul de poliție în afara orelor de program. Când a auzit solicitare femeii, nu a stat niciun moment pe gânduri și a condus-o pe doamnă, cu mașina personală, până acasă. 

Lucian a fost încadrat la I.P.J. Sibiu în urmă cu 6 luni, după ce a absolvit cursurile Școlii de Agenți de poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca. “ se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a IPJ Sibiu

Felicitări Lucian!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului