Ruxandra Cibu-Deaconu, consilier judeţean USR-Plus: Cer să se publice CV-urile directorilor! Cîmpean le ceruse deja din octombrie

La finalul şedinţei de Consiliu Judeţean Sibiu, Ruxandra Cibu-Deaconu, consilier USR-Plus, a punctat o situaţie bizară. A cerut oficial Consiliului Judeţean CV-ul noului director interimat Florin Neag de la Spitalul Judeţean Sibiu, iar cererea i-a fost refuzată pe motiv că acesta conţine date personale care fac obiectul GDPR. Cibu-Deaconu a cerut preşedintei Daniela Cîmpean detalii pe subiect şi a propus ca CV-urile tuturor directorilor instituţiilor subordonate Consiliului Judeţean Sibiu să fie făcute publice.

Daniela Cîmpean s-a arătat vizibil surprinsă de răspunsul primit de consiliera USR de la subordonaţii săi şi a promis să verifice, precizând că propunerea privitoare la CV-uri i se pare normală.

După revenirea la vot în cadrul şedinţei, Daniela Cîmpean a precizat că din 5 octombrie 2020 a cerut prin adresă scrisă la toate instituţiile subordonate să publice CV-urile tuturor persoanelor din conducere, nu doar a directorilor. În pauza cât consilierii judeţeni au votat, Cîmpean s-a documentat şi despre cererea consilierei USR şi a precizat că dânsa a cerut tot dosarul de angajare a noului director al Spitalului Judeţean Sibiu, lucru imposibil de oferit, pentru că acesta conţinea nu doar CV-ul ci şi copie buletin, studii şi alte documente prevăzute în GDPR.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *