spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Ruxandra Cibu-Deaconu, consilier judeţean USR-Plus: Cer să se publice CV-urile directorilor! Cîmpean le ceruse deja din octombrie

Știri din Județ

Publicitate

La finalul şedinţei de Consiliu Judeţean Sibiu, Ruxandra Cibu-Deaconu, consilier USR-Plus, a punctat o situaţie bizară. A cerut oficial Consiliului Judeţean CV-ul noului director interimat Florin Neag de la Spitalul Judeţean Sibiu, iar cererea i-a fost refuzată pe motiv că acesta conţine date personale care fac obiectul GDPR. Cibu-Deaconu a cerut preşedintei Daniela Cîmpean detalii pe subiect şi a propus ca CV-urile tuturor directorilor instituţiilor subordonate Consiliului Judeţean Sibiu să fie făcute publice.

Daniela Cîmpean s-a arătat vizibil surprinsă de răspunsul primit de consiliera USR de la subordonaţii săi şi a promis să verifice, precizând că propunerea privitoare la CV-uri i se pare normală.

După revenirea la vot în cadrul şedinţei, Daniela Cîmpean a precizat că din 5 octombrie 2020 a cerut prin adresă scrisă la toate instituţiile subordonate să publice CV-urile tuturor persoanelor din conducere, nu doar a directorilor. În pauza cât consilierii judeţeni au votat, Cîmpean s-a documentat şi despre cererea consilierei USR şi a precizat că dânsa a cerut tot dosarul de angajare a noului director al Spitalului Judeţean Sibiu, lucru imposibil de oferit, pentru că acesta conţinea nu doar CV-ul ci şi copie buletin, studii şi alte documente prevăzute în GDPR.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…