20.2 C
Sibiu
duminică, 14 iulie, 2024

Restaurantele și cafenelele își așteaptă clienții în food court-ul din Shopping City Sibiu

Știri din Județ

Începând cu data de 2 februarie 2021, Shopping City Sibiu își așteaptă, din nou, vizitatorii și în zona de luat masa din food court, clienții putând să se relaxeze în siguranță și să servească preparatele preferate din restaurante și cafenele, în intervalul orar 10:00 – 21:00.

Centrul comercial a luat toate măsurile necesare pentru ca vizitatorii să se bucure în siguranță de o masă în oraș, între sesiunile de shopping, locurile la mese putând fi ocupate la 50 % din capacitate, respectând astfel regulile de distanțare și igienă impuse de autorități în contextul crizei sanitare.

Shopping City Sibiu se bucură de o mare diversitate de restaurante și cafenele pregătite să satisfacă cele mai variate gusturi și preferințe culinare. Din categoria fast-food, clienții pot alege dintre restaurantele care oferă gustări sănătoase, cu servire rapidă, precum Salad Box, Mesopotamia, Pep & Pepper, Gyros King, Dabo Donner sau bucătăria asiatică de la Yummy Yang. Taco Bell și KFC îi așteaptă pe clienții fideli cu meniurile cunoscute și oferte speciale.
Clienții îndrăgostiți de bucătăria libaneză pot degusta preparatele restaurantului Al Hamra, o introducere autentică în bucătărie tradițională arăbească. Pentru cei cărora le este poftă de pizza, paste, dar și alte preparate inspirate din bucătăria italiană, deserturi delicioase și patiserie s-a redeschis restaurantul Insieme.

Vizitatorii Shopping City Sibiu își pot începe din nou ziua cu o cafea și un produs de patiserie proaspăt la cafenelele de specialitate din mall – Tucano Coffee, Enjoy Filicori, Kafitta, Cafeneaua Mândra. La Mood Fresh, fresh-urile sunt întotdeauna proaspete și 100% naturale, fructele fiind stoarse pe loc și sucurile preparate după anumite rețete predefinite sau după preferințele clienților.

Măsuri de siguranță și distanțare socială implementate în food court-ul Shopping City Sibiu:

• Vizitatorii au la dispoziție dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte-cheie din food court
• Mobilierul și suprafețele atinse des sunt curățate și dezinfectate cu o frecvență crescută
• Mesele sunt reorganizate astfel încât să permită distanțarea fizică de 2 metri
• Purtarea mășii de protecție este obligatorie atunci când persoanele nu se află la masă
Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță
Shopping City Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Shopping City Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.
Puteți urmări campaniile Shopping City Sibiu aici www.shoppingcitysibiu.ro  și pe facebook.com/shoppingcitysibiu/

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri