spot_img
8.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Persoane încătușate la Shopping City Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Doi bărbați au fost scoși în cătușe din supermarketul Auchan, aflat în complexul Shopping City Sibiu. Evenimentul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 16:30.


Cei doi au fost opriți de paznicii magazinului, fiind suspectați de sustragerea unor produse. În urma apelului 112, la fața locului au intervenit mai mulți polițiști, dar și un echipaj de Jandarmerie.

La fața locului au fost identificați doi bărbați, în vârstă de 30, respectiv 53 de ani, domiciliați în municipiul Sibiu, respectiv satul Roșia, care aveau asupra lor mai multe parfumuri în valoare de 360 de lei, pe care le-ar fi sustras de pe raftul unității comerciale.

Din cauza atitudinii ostile a suspecților, a fost luată decizia de a-i încătușa și de a-i duce la sediu pentru aplicarea legii.

„Polițiști din cadrul Secției Nr. 1 de Poliție Urbană Sibiu și jandarmi din cadrul I.J.J. Sibiu au intervenit astăzi într-un hypermarket din localitatea Șelimbăr, în urma sesizării efectuate prin apel 112 de către personalul de pază prin care se reclama faptul că doi bărbați au încercat să părăsească magazinul fără a achita mai multe produse de parfumerie.
La fața locului au fost identificați doi bărbați, în vârstă de 30, respectiv 53 de ani, domiciliați în municipiul Sibiu, respectiv satul Roșia, care aveau asupra lor mai multe parfumuri în valoare de 360 de lei, pe care le-ar fi sustras de pe raftul unității comerciale. Cei doi bărbați au fost conduși la sediul Secției Nr. Poliție Șelimbăr unde au fost audiați cu privire la cele constatate. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.”
a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri