19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Altă zi, alte petreceri ilegale depistate în județul Sibiu

Știri din Județ

De aproximativ o săptămână, nu trece o zi fără amenzi date pentru organizarea și participarea la diferite petreceri și botezuri în județul Sibiu.

Polițiștii sibieni au oprit ieri trei pereceri organizate la Șelimbăr, Marpod și Agnita. Amenzile date sunt de aproximativ 30.000 de lei.

La data de 7 februarie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au constatat că, într-un imobil de pe raza localității Veștem, 8 persoane participă la o petrecere privată. Cei 8 participanți au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 16.000 de lei.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita împreună cu cei din cadrul Poliției Orașului Agnita au identificat 7 persoane care participau la o petrecere privată într-un imobil de pe raza localității Ilimbav, comuna Marpod. Organizatorul petrecerii a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar ceilalți 6 participanți au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei. 

Aceiași polițiști au constatat că, în incinta unui restaurant de pe raza orașului Agnita, 38 de persoane participă la un botez. Administratorul unității și organizatorul petrecerii au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare, alți 11participanți fiind sancționați cu avertisment scris, iar petrecerea a fost întreruptă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri