Anunțul venirii noului jucător la FC Hermannstadt a strâns peste 6000 de comentarii

Reprezentanții clubului FC Hermannstadt au anunțat ieri venirea noului jucător internațional, syrian Aias Aosman, Anunțul a strâns peste 6.000 de comentarii pe Facebook multe dintre acestea venind din Siria de unde este jucătorul.

“Noul număr 10 al A.F.C.Hermannstadt va fi începând de astăzi internaționalul syrian Aias Aosman, care s-a alăturat astăzi echipei noastre din postura de jucător liber de contract. În vârstă de 26 de ani, Aias Aosman evoluează pe postul de mijlocaș central ofensiv și este cotat la suma de 825.000 euro pe siteurile de specialitate.

Publicitate

Playmakerul de 1,75 m a bifat până acum 5 selecții în echipa națională a Syriei, țară în care este văzut ca fiind unul dintre cei mai talentați și creativi fotbaliști ai generației sale. Pe CV-ul său se regăsesc echipe ca VfL Osnabrück, Preußen Espelkamp, SC Wiedenbrück, 1.FC Köln, SSV Jahn Regensburg, SG Dynamo Dresden, cu care a promovat în cea de-a doua ligă din Germania în sezonul 2015/ 2016 și Adana Demirspor din Turcia. În turul acestui sezon, Aias Aosman a evoluat pentru Tuzlaspor, echipă din liga a doua a Turciei, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit un assist în 12 meciuri.

Mult succes și multă viziune în joc îi dorim lui Aias în tricoul FCH!”, au transmis reprezentații Clubului.

Publicitate

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *