Hoți “rapizi” – Au furat un cal și l-au transportat cu “viteza melcului”

Doi tineri au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, pentru furtul unei cabaline din comuna Câineni, județul Vâlcea. Aceștia au ales o metodă mai ciudată de a-și pierde urma, aceea de a lega calul de un taximetru iar apoi aceștia au parcurs aproximativ 40 de kilometri cu viteză redusă, incurcând traficul rutier.

Publicitate

Hoții au furat calul din comuna Câineni și l-au transportat cu viteză redusă mai bine de 40 de kilometri, până în Șelimbăr, județul Sibiu. Nu le-a fost frică nici măcar o secundă de faptul că oricând, o patrulă de poliție i-ar putea opri în trafic și să-i prindă.

Conform surselor SIBIU INDEPENDENT, cei doi tineri au făcut comandă la taxi, fiind transportați cu tot cu cal până în Tălmaciu.

Cei doi tineri reținuți, cu vârste de 20, respectiv 18 ani, ambii cu domiciliul în comuna Șelimbăr, județul Sibiu au furat calul în noaptea de 5 spre 6 februarie. Polițiștii au descins la locuința de domiciliu a tânărului, de 20 de ani, unde a fost găsită cabalina sustrasă, care a fost predată persoanei vătămate.

La data de 6 februarie, polițiștii vâlceni au dispus reținerea pentru 24 de ore și introducerea celor în cauză în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea. Ieri, 7 februarie, cei doi tineri au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brezoi, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile față de cei în cauză.

Activitățile polițiștilor vâlceni au beneficiat și de sprijinul polițiștilor din localitățile Șelimbăr și Tălmaciu.
Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi tineri.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *