spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Accident cu victime la Avrig. O persoană a murit iar altele sunt rănite

Știri din Județ

Publicitate

Un accident grav de circulație s-a produs în această dimineață la intersecția DN1 cu localitatea Avrig. Cauza probabilă a evenimentului rutier este neacordarea de prioritate.

Din primele informații, un microbuz de transport persoane și o mașină au intrat în coliziune frontală în această dimineață, în jurul orei 6:30. Conform martorilor, cel puțin 5-6 persoane au fost rănite iar o persoană a decedat.

Autoturismul era condus de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Mârșa, iar microbuzul, de un bărbat în vârstă de 58 de ani, din județul Brașov.

Cele 6 persoane adulte (3 femei și 3 bărbați), cu diverse traumatisme, primesc în momentul de față îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD și vor fi transportate de urgență la spital.

Din primele cercetări efectuate de către polițiști, rezultă că șoferul autoturismului a pătruns în drumul național de pe un drum secundar și a intrat în coliziune cu microbuzul condus spre Brașov.
În urma impactului, șoferul microbuzului a decedat, alte 6 persoane fiind rănite: cei 4 pasageri din microbuz și cei 2 ocupanți ai autoturismului.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu patru autospeciale SMURD dintre care o autospecială SMURD cu medic și două echipaje de descarcerare. Din primele informații sunt implicate șapte persoane, două încarcerate și alte cinci neîncarcerate.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Traficul rutier pe DN1 a revenit la normal.

img
img
IMG  WA
IMG
img
img
img
img
img
img
img
img
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…