spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Cadre didactice ale AFT, premiate de revista Gândirea Militară Românească

Știri din Județ

Publicitate

Premiul „General de brigadă Constantin HÎRJEU”, destinat secțiunii
Managementul resurselor pentru apărare, din cadrul ediției cu numărul XXII a premiilor Gândirea Militară Românească a fost obținut anul acesta de lect.univ.dr. Brândușa-Oana Niculescu și col.conf.univ.dr. Lucian Ispas cu lucrarea „Cultural Awareness”, potrivit unei postări făcute de reprezentanții Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, pe pagina de Facebook.

Lucrarea se adresează studenților care desfășoară semestrul internațional în AFT și în universitățile partenere IMAF. Împreună cu alte două lucrări, „Cultural Awareness- Student’s book” și ” Cultural Awareness- Teacher’s book”, asigură suportul de curs și seminar necesar acoperirii problematicii din sfera conștientizării cuturale, care poate contribui la asigurarea capabilității culturale necesare îndeplinirii misiunilor Forțelor Terestre în context multinațional în teatrele de operații din zone cu caracteristici socioculturale diverse.



Premierea a fost făcută vineri, 12 februarie, la sediul instituției noastre, de către rectorul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, gl.bg.prof.univ.dr.ing. Ghiță Bârsan.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului