18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

DOCU BOX – Sistemul șelimbărean de a-ți ridica documentele la ORICE ORĂ

Știri din Județ

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu pregătește încă o premieră: DOCU BOX – un sistem asemănător cu easy box-ul folosit de magazinele online. Practic, documentele în original sau cele care necesită semnătură vor putea fi depuse în cutiile DOCU BOX, disponibile zi și noapte.

Odată depuse acolo, documentele primesc număr de înregistrare instant și tot de acolo pot fi preluate ulterior de către cetățeni. Varianta este mult mai convenabilă decât prelungirea programului primăriilor, mult mai simplă și, evident, mult mai modernă.

Modelul primarului comunei Șelimbăr, s-ar putea să fie preluat şi de consilierii locali PNL din municipiul Sibiu. Adrian Bibu, liderul consilierilor PNL din Sibiu a anunţat că va discuta în grupul PNL din Consiliul Local Sibiu, oportunitatea unei propuneri similare la Primăria Sibiu.



”Locuitorii din Șelimbăr pot transmite on line primăriei orice document sau sesizare, însă mai mult decât atât, acum vor putea și prelua documentele pentru care în mod normal trebuia să se deplaseze la un ghișeu, deschis între anumite ore. În contextul pandemiei, dar și pentru că tendința noastră este de a ține pasul cu tehnologia anunțăm acum un nou serviciu prin care aceste documente care conțin semnătură olografă și nu pot fi transmise online, pot fi ridicate la orice oră din zi sau din noapte. Le mulțumesc celor de la TNT Computers pentru parteneriat și pentru lucrurile bune pe care le-am realizat împreună”, a declarat primarul Marius Grecu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri