FOTO: Incendiu violent la un depozit de lemne din Tălmaciu

Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață la un depozit de material lemnos din Tălmaciu, situat lângă gara din localitate.

Publicitate

Mai multe echipaje de pompieri intervin de urgență pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Din fericire, nu sunt raportate victime ci doar pagube materiale. Fumul gros este vizibil de la câteva sute de metri depărtare.

REVENIM CU INFORMAȚII

“În această dimineață în jurul orei 7:00, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD în localitatea Tălmaciu, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un vagon (container) de cca 20 mp utilizat ca vestiar pentru muncitori, aparținând unui operator economic prelucrarea lemnului din Tălmaciu.
Intervenția rapidă a echipajelor de pompieri militari, sprijiniți de membrii SVSU Tălmaciu a înlăturat pericolul de propagare a incendiului la depozitul de bușteni aflat în imediata apropiere. A ars în totalitate containerul respectiv.
Cauza probabilă de izbucnire a fost determinată de jarul căzut din soba cu care se încălzea spațiul. Nu au fost semnalate victime. ” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *