18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Un nou centru de vaccinare, pus în funcțiune la Redal Expo

Știri din Județ

Primăria Sibiu a pregătit pentru deschidere al doilea centru de vaccinare în cadrul Redal Expo, cu două puncte de vaccinare. Acesta va funcționa începând de luni, 15 februarie.

Redal Expo, Strada Johann Sebastian Bach 4, Sibiu



În acest sens, Primăria Sibiu a angajat personalul necesar: un medic coordonator, 4 medici, 9 asistente și 3 registratori care vor asigura în ture activitatea zilnică de 12 ore a centrului.



De asemenea, locația a fost dotată cu calculatoare și imprimante, truse de prim ajutor, birotică și formularele care trebuie completate, chiuvete mobile conectate la apă rece și caldă, recipientele pentru colectarea materialelor medicale folosite, tensiometre, stetoscop și termometre (conform dispozițiilor Ordinului comun nr. 2171/181/M223/4380/2020).



Reamintim că Primăria Sibiu, în colaborare cu firma Retezat SA, a amenajat în luna ianuarie la Redal Expo un număr de 4 centre cu 20 de puncte de vaccinare, mobilându-le corespunzător. Restul de puncte sunt pregătite pentru a fi deschise în funcție de dispozițiile DSP Sibiu și de numărul de doze de vaccin disponibile.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Am facut azi rapel cu Zeneca , toate bune si frumoase, nu am nimic si va recomand sa faceti, organizare foarte buna acolo, darrrrr m-au enervat 2 chestii . Tipa care m-a pus sa completez formularul(statea la masa de langa cabina cu vaccinarea, nu la intrare unde doar dai buletinul), doctorita zicea ca este, dar nu ii retin numele .Tot insissta daca am eu oi , ca ea stie ca am oi. Asa nesimtita sa-si dea cu parerea nu am vazut, ori isi permite sa faca glume proaste! Si a 2a chestie era cu doctorul care ma obliga sa pun eu masca lui desi aveam cagula de moto pe cap , si ofera fix aceeasi protectie ca si porcariile care sunt peste tot, mastile ordinare albe. I-am explicat ca nu are rost ca este tot o carpa, nimic in plus, nu este nicio diferenta!! El nu avea nici o explicatie decat ca asa e regula. Desi nici doctorita cu oile nu avea nimic de zis pana a venit el, si nici la intrare in Redal nu comentau nici jandarmii de acolo, nici personalul medical de la intrare. Plus ca asa intru in toate magazinele din Sibiu si oriunde am chef sa intru, fara probleme , de la inceputul pandemiei!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri