spot_img
10.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

PORUMBACU DE JOS: Botez cu peste 50 de persoane, amendat de poliție

Știri din Județ

Publicitate

Un botez cu aproximativ 60 de participanți s-a petrecut sâmbătă seara la Porumbacu de Jos. Administratorul pensiunii Ferma Brândușa a fost amendat cu 3000 de lei după ce imaginile de la eveniment au apărut în presă.

Conform administratorului pensiunii, poliția s-a autosesizat în urma imaginilor apărute într-un ziar sibian, amenda fiind dată pentru organizarea de evenimente în spații pentru care s-au instituit restricții / interdicții.

La data de 13.02.2021, rata de incidență cumulată în localitatea Porumbacu de Jos era de 2,64 la 1000 de locuitori iar astăzi, tot 2,64. În ultimele 14 zile, au fost confirmate 3 noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19.

„O sancțiune contravențională în valoare de 3.000 de lei, aplicată unui operator economic pentru organizarea de evenimente în spații pentru care s-au instituit restricții / interdicții. Este vorba despre o societate cu punct de lucru, restaurant, în localitatea Porumbacu de Jos, unde administratorul a organizat un botez cu participarea unui număr de aproximativ 60 de persoane în data de 13 februarie.” a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii județului Sibiu

FOTO: Facebook Pensiunea Ferma Brândușa

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda