spot_img
8.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

PSD Sibiu: Alianța PNL+USR = oameni morți cu zile în spitalul județean (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu transmite următoarele:

Dragi useriști sibieni, noi, cei din PSD Sibiu, am atenționat de când a fost numită doamna Coldea pe funcție, asupra modului nelegal în care s-a desfășurat concursul pentru postul de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Am dezvăluit atunci detalii despre concursul organizat fraudulos, în care doi din membrii comisiei de evaluare nu aveau studiile necesare și nu erau calificați conform legii să facă parte din comisia respectivă, iar una dintre persoanele în cauză era chiar fina doamnei Coldea, candidatul evaluat de comisie. La acea vreme, voi ați tăcut!
După ce am semnalat la Ministerul Sănătății aceste nereguli și a fost efectuat un control la spitalul sibian, am făcut public rezultatul controlului, care confirma nelegalitățile semnalate de noi. Nici atunci nu ați luat atitudine!
Mai mult decât atât, ați asistat impasibili la toate neregulile de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, semnalate atât de noi, cât și de presă.


I-am cerut demisia doamnei Cîmpean deoarece Spitalul Clinic Județean de Urgență este în subordinea Consiliului Județean Sibiu. Doamna Cîmpean, în calitate de președinte al Consiliului Județean Sibiu, a girat public numirea doamnei Coldea în ciuda nelegalităților descoperite. Știa de situația din spitalul sibian, dar, cu toate acestea, a continuat să susțină pe funcție un manager incompetent. Voi, din nou, ați rămas impasibili.
Abia după ce au murit oameni în spitalul sibian, din cauza lipsei de oxigen, abia după ce am cerut noi, public, în ședință de Consiliu Județean, demisia doamnei Coldea și a doamnei Cîmpean, v-ați trezit. Dar a fost mult prea târziu! Acele vieți au fost prețul plătit pentru nepăsarea dumneavoastră. Le aveți pe conștiință, deoarece ați rămas nepăsători până în al doisprezecelea ceas.


Sunteți la fel de vinovați ca și doamna Coldea, doamna Cîmpean și consilierii județeni PNL, pentru că nu ați luat atitudine atunci când puteați să o faceți. Deși știați că în spital mor oameni cu zile, nu ați făcut nimic!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda