spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

SPITAL: Se mărește salariul directorului financiar!

Știri din Județ

Publicitate

Adrian Echert, consilier județean USR a anunțat public că în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Sibiu s-a decis mărirea salariului directorului financiar contabil.

Propunerea a venit din partea lui Cornel Benchea, fost manager, actual președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Sibiu.

„Președintele Consiliului de Administrație, Cornel Benchea, ne-a informat de unele aspecte ce vor urma în activitatea spitalului:
– Se va scoate din nou la concurs postul de director financiar, dar pare că salarizarea prevăzută de lege nu este proporțională cu răspunderea. Mai precis 7000 lei brut și suplimentat de la CJ pana la 10000 lei brut” a scris Echert pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că la ultimul concurs pe post cei doi candidați au luat note de 2,40 și 4,25.

De asemenea Echert a anunțat că s-a amânat pentru viitoarea ședință stabilirea detaliilor pentru organizarea concursului de manager al spitalului. „În viitoarea ședință de CA se vor discuta detaliile pentru organizarea concursului pentru funcția de manager al spitalului. Criteriile cerute vor fi: absolvenți  unor facultății medicale, juridice sau economice. Cursuri de perfecționare în Management sanitar. Trebuie să aibă cel puțin 2 ani vechime în domeniul de studiu”, a spus Echert.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor