12.9 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

VIDEO-FOTO: Accident grav la Avrig după ce un șofer a depășit pe un pod

Știri din Județ

Un accident rutier grav s-a produs în această dimineață pe DN 1, km. 283+300, în zona localității Avrig. O mașină și o autoutilitară au intrat violent în coliziune, ambii șoferi fiind răniți.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost distrusă aproape în totalitate iar cabina autoutilitarei s-a rupt, pur și simplu. Acum o săptămână, tot lângă Avrig s-a mai produs un accident grav de circulație, soldat cu mai multe persoane rănite și un deces.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Alba, în timp ce conducea un autoturism spre Brașov, s-a angajat în efectuarea unei depășiri neregulamentare. Acesta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară de transport marfă, condusă regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din județul Brașov.

Ambii șoferi au fost răniți, bărbatul vinovat de accident fiind transportat de urgență la spital cu multiple traumatisme.

Traficul rutier pe pod este BLOCAT TOTAL iar mașinile de pe ambele sensuri sunt redirecționate prin localitatea Avrig.

“ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN 1, Avrig cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD. La fața locului s-a intervenit prompt pentru descarcerarea șoferului autoturismului care era conștient și cooperant. Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale ambilor șoferi și au transportat la UPU Sibiu șoferul autoturismului, un bărbat de cca 51 de ani conștient și politraumatizat. “ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

img
img
img
img
Screen Shot    at
WhatsApp Image    at
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Champions Sibiu s-a calificat la turneul final