spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Primarul Astrid Fodor a primit vizita Ambasadorului Israelului, ES David Saranga

Știri din Județ

Publicitate

Primarul Astrid Fodor a primit miercuri, 24 februarie vizita Ambasadorului Israelului, ES David Saranga.

„Principala temă de discuție a fost turismul, un domeniu important atât pentru Sibiu, cât și pentru Israel. Domnul Ambasador Saranga mi-a prezentat demersurile pe care le face pentru încheierea unui acord între România și Israel în vederea reluării deplasărilor turistice între cele două țări ca urmare a imunizării populației, în acest context reintroducerea cursei Sibiu – Tel Aviv fiind binevenită.
În același domeniu, domnul Ambasador a adresat Primăriei Sibiu invitația de a participa la un hackathon online România – Israel care va fi organizat de Ambasada Israelului, considerând că Sibiul este o destinație turistică de foarte mare interes pentru turiștii israelieni.
Un al doilea subiect a fost conferința organizată de Ambasada Israelului anul acesta, în 11 februarie, pe tema tehnologiilor smart pentru mediul urban, la care Primăria Sibiu a fost reprezentată prin Administratorul public Ioana Leca. Am transmis interesul Sibiului pentru astfel de tehnologii și dorința de a continua dialogul și colaborarea în acest domeniu.

M-am bucurat și de faptul că domnul Ambasador mi-a transmis că intenționează să mențină prezența artiștilor israelieni în cadrul Festivalului Internațional de Teatru, dorind să prezinte cultura și tradiția Israelului în artele spectacolului în fața publicului sibian, avizat și deschis mereu către experiența altor culturi” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…