Aurica Ranga, fostul primar al orașului Avrig a trecut la cele veșnice

Aurica Ranga, fostul primar al orașului Avrig a trecut la cele veșnice.

Publicitate

Reprezentanții Primăriei Orașului Avrig au anunțat cu regret, astăzi, pe pagina de Facebook, trecerea în neființă a doamnei Aurica Ranga.

“Înainte de revoluția din 1989 Avrigul era condus cu o mana de fier de o doamna, pe numele sau Aurica Ranga, care, până de curând conducea Finanțele Publice Avrig cu un profesionalism tipic oamenilor care chiar au învățat carte și înainte de 1989 si dupa.

Doamna Ranga nu a excelat cu vreo realizare măreață gen deturnare de fonduri în stil grosolan, însă în mandatul dânsei Avrigul devenise oraș datorită gradului de dezvoltare economică și socială pe care l-a cunoscut. Era cam greu pe vremea aceea sa faci ca primar ceea ce vrei tu fiindca ordinele in general veneau pe linie de partid la fel cum veneau si finantarile, scrie Avrig.eu

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *