Prefectul demis la 8, reangajat la ora 13

Guvernul Câţu a eliberat astăzi din funcţie 103 prefecți și subprefecți din ţară. Printre ei se numără şi prefectul de Sibiu, Mircea Creţu şi subprefectul Sanda Ligia Muntean. Asta în şedinţa de dimineaţă. Apoi cei doi au fost renumiţi în funcţie, conform noii legislaţii care politizează instituţia prefectului. Alături de ei a fost numit ca subprefect şi Laurenţiu Theodoru (USR). Joi aceştia vor depune jurământul și își vor prelua atribuțiile.

Publicitate

Aşa cum SIBIU INDEPENDENT a anunţat de câteva săptămâni, negocierile PNL-USR-UDMR au dat Sibiului prefect şi subprefect PNL şi un al doilea subprefect USR. Dacă Creţu şi Muntean erau deja de un an în prefectură, noul venit Laurenţiu Thedoru ajunge aici, după ce în septembrie a fost votat consilier local în municipiu Sibiu. Acesta va trebui să renunţe la funcţia unde a fost ales, locul lui fiind ocupa de un al membru USR-Plus din lista de candidaţi ai alianţei din toamna trecută.

CITEŞTE mai multe detalii despre Laurenţiu Theodoru.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *