0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Array

Primarul Sibiului – discuții în cadrul reuniunii „Întâlnește un primar, dezvoltă un oraș”

Știri din Județ

Miercuri, 3 martie 2021, primarul Astrid Fodor a participat la reuniunea „Întâlnește un primar, dezvoltă un oraș”, un eveniment care a avut loc online în cadrul Maratonului de Business „rePORNIM ECONOMIA”.

Invitația la eveniment, a primarului Astrid Fodor, a fost făcută de reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România (CCIFER) și a Clubului Francofon de Afaceri din Sibiu (CFAS.

La întâlnire a participat Ambasadorul Franței, Excelența Sa Laurence Auer, consulul onorific al Franței la Brașov -domnul Ion Ciolacu, conducerea CCIFER și CFAS și reprezentanți francezi ai mediul de afaceri din Sibiu și din alte orașe.



Discuțiile s-au axat pe proiectele smart ale Sibiului, pe investițiile în infrastructură și pe refacerea dinamicii turismului local. Am expus proiectele noastre pentru anul 2021 în domeniul mobilității alternative, în cel al digitalizării administrației, precum și proiectele de infrastructură pe care le continuăm și în acest an. Schimburile de idei au fost extrem de interesante și consider că este foarte important contactul permanent cu mediul de afaceri și feedback -ul reprezentanților acestuia. Acesta este al treilea eveniment de acest tip organizat de Camera de Comerț Franceză la Primăria Sibiu, arătând o colaborare continuă și o relație foarte bună între Sibiu și mediul francofon de afaceri. ” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Cu ocazia acestui eveniment, în Piața Mare din Sibiu au fost expuse modelele de automobile Renault, care însoțesc Maratonul de Business.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș