-0.9 C
Sibiu
marți, 19 martie, 2024

VIDEO-FOTO: „În lumea Ioanei”, femeia se iubește, nu se bate!

Știri din Județ

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, prin Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, a realizat începând cu ora 12:00, o acțiune de prevenire a violenței domestice.

Mai mulți conducători auto au fost trași pe dreapta de către polițiștii rutieri sibieni și le-au fost oferite: flori pentru doamne și domnișoare și baloane pentru domni. Aceștia au avut misiunea specială de a umfla balonul și de a scrie pe el un mesaj pentru persoana dragă lor.

Campania „În lumea Ioanei”, are rolul de a conștientiza cetățeanul cu privire la gravitatea violenței domentice, în toate formele ei. În județul Sibiu au fost nenumărate cazuri în care violența domestică a dus la pierderi de vieți omenești.

„Poliția Sibiu a lansat astăzi campania „În lumea Ioanei”, o campanie de conștientizare și prevenire a violenței domestice, în toate formele ei. În lumea Ioanei construim relații sănătoase, sădim mugurii unei relații frumoase bazate, în primul rând, pe respect și apreciere.” transmit reprezentanții IPJ SIBIU

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, în anul 2020 au fost sesizate 760 de fapte asociate violenței în familie, din care în mediul urban 478 iar în mediul rural 282 fapte. .
În perioada de referință au fost emise 170 de ordine de protecție provizorii, din care: 94 în mediul urban și 76 în mediul rural. Dintre acestea, 91 au fost transformate în ordine de protecție.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Dotări noi la LIA Sibiu de la Rotary