14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Polițiștii rutieri sibieni sunt la datorie: Au depistat șoferi băuți sau fără permise

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 25 iunie în jurul orei 00:20, pe strada Turismului din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 23 de ani.
Polițiștii au constatat că cel aflat la volan se află sub influența băuturilor alcoolice, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 24 iunie, în jurul orei 21:43, în satul Rod, un conducător auto a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Polițiștii rutieri care s-au deplasat la fața locului au constatat că șoferul, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din satul Rod, în timp ce conducea autoturismul pe raza acestei localități, într-o curbă a pierdut controlul asupra vehiculului și s-a răsturnat pe plafon.
Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime. În schimb, testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 24.06.2021, în jurul orei 17:35, pe DN7, în localitatea Tălmaciu II, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control în trafic un autoturism. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul, un bărbat în vârstă de 31 de ani din Pitești, conducea un autoturism neînmatriculat, numerele de înmatriculare folosite fiind atribuite unui alt autoturism.

La data de 24 iunie, în jurul orei 20:45, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe DN 1, în afara localității Veștem, un bărbat în vârstă de 20 de ani, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere auto.

Polițiștii din Agnita au depistat în trafic, în satul Bruiu, un localnic în vârstă de 54 de ani, în timp ce conducea un moped.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul este neînmatriculat/neînregistrat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri