Gabriel Tischer devine președintele FDGR a județului SibiuGabriel Tischer a fost ales în funcția de președinte al Organizației FDGR a județului Sibiu de către adunarea membrilor ai acestei organizații. Funcția de locțiitor al președintelui va fi deținută de Ladislau Ciocan, președintele organizației Mediaș. Din consiliul de conducere al Organizației județene mai fac parte Christine Manta-Klemens, Helmut Lerner și Alexander Guib.

Publicitate


Gabriel Tischer a fost, după cum este cunoscut, candidatul FDGR la funcția de președinte al Consiliului județean Sibiu și este șeful grupului FDGR din Consiliul Județean.


Din organizația județeană a FDGR fac parte delegații din partea organizațiilor locale ale FDGR din județ, cât și toate persoanele alese pe listele FDGR în consiliile locale și Consiliul Județean.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *