spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Municipiul Sibiu intră în scenariul ROȘU, după ce incidența a ajuns la 3.05 / 1000 de locuitori

Știri din Județ

Publicitate

Municipiul Sibiu a trecut astăzi de pragul de 3 cazuri la mia de locuitori iar cel mai probabil, autoritățile vor introduce orașul în scenariul ROȘU.

În ultimele 24 de ore 98 de persoane au fost depistate pozitiv cu coronavirus, dintr-un număr total de 664 de teste.

Cele mai importante restricții din scenariul ROȘU sunt închiderea localurilor, cafenelelor și restaurantelor pentru o perioadă de 14 zile. De asemenea, sălile de joc și cele de pariuri se închid.

„Având în vedere faptul că astăzi, rata de incidență la nivelul Municipiului Sibiu a depășit ușor pragul de 3/1000 de locuitori și ținând cont că măsurile au ca termen de punere în aplicare maximum de 48 de ore, împreună cu membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu am hotărât ca în cele 48 de ore pe care le avem la dispoziție, să analizăm atent situația epidemiologică și să luăm măsurile care se impun, după caz, spre finalul acestui interval de timp. Am decis să procedăm astfel, în urma consultărilor pe care le-am avut cu Direcția de Sănătate Publică Sibiu și cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu. Fiecare dintre noi suntem conștienți de greutățile sociale și economice pe care le generează pandemia și avem speranța că doar împreună, fiind solidari vom reuși să le depășim!” transmite Mircea-Dorin Crețu, prefectul județului Sibiu

Rata de incidență cumulată la nivelul județului Sibiu este de 1,92/1000 de locuitori în ultimele 14 zile. În ceea ce privește rata de incidență cumulată în UAT-urile din județul Sibiu este următoarea:

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri