Vâlcean prins în trafic la Sibiu, de două ori fără permis, în aceeași seară

Știri din Județ

La data de 10 martie, în jurul orei 03:00, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control o autoutilitară transport marfă condusă pe DN 7 de către un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Dâmbovița. 

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce, pe numele acestuia fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis. Bărbatul era însoțit de către proprietarul autoutilitarei, în vârstă de 50 de ani, din București, acesta cunoscând faptul că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Pe numele proprietarului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințare.

Tot la data de 10 martie, în jurul orei 17:00, în localitatea Tălmaciu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 105G de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Vâlcea. Din verificările efectuate a rezultat că dreptul vâlceanului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

La data de 10 martie, în jurul orei 19:40, pe DN 1, km. 295, Hula Bradului, polițiștii B.D.N.E. din cadrul Serviciului Rutier Sibiu au depistat un conducător auto care a efectuat manevra de depășire neregulamentară, încălcând marcajul continuu care separă cele două direcții de mers. După oprirea autoturismului în cauză, polițiștii au constatat că la volan se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Porumbacu de Jos, al cărui drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice este anulat. Pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

La data de 10 martie, în jurul orei 19:30, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au depistat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept. În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Peste două ore, tot în municipiul Sibiu, același șofer a fost depistat din nou conducând autoturismul pe strada Nicolae Iorga. Și de această dată s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis. Cercetările continuă la nivelul Secției 1 Poliție Urbană Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri