spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Sibieni căutați de poliție și Garda de Mediu, după ce au aruncat moloz pe malul Oltului

Știri din Județ

Publicitate

O autoutilitară care a depozitat ilegal deșeuri provenite din construcții a fost fotografiată pe malul stâng al Oltului, între Avrig și barajul de la Hidrocentrală.

Un echipaj de poliție a fost trimis la fața locului dar nu a mai găsit pe nimeni în zona indicată. Primăria Orașului Avrig a sesizat Garda de Mediu și a furnizat toate informațiile necesare pentru identificarea și sancționarea autorilor faptei. Aceștia ar putea rămâne fără autoutilitară și riscă o amendă cuprinsă între 15.000 și 30.000 lei. În fotografii se văd clar numărul mașinii și fețele muncitorilor care aruncă deșeurile pe câmp.

„Fără nicio rușine, doi muncitori au ajuns în zonă, au descărcat materialele de construcții direct pe câmp, după care și-au văzut liniștiți de drum”, ne-a scris cetățeanul care a făcut fotografiile.

„Facem apel public la aceștia să curețe zona în cel mai scurt timp! Astfel de fapte nu vor mai fi tolerate în UAT Avrig și mă voi asigura că vor fi pedepsite conform legii! Ne dorim un oraș curat. Trebuie să fim conștienți că schimbarea începe cu fiecare dintre noi!”, spune primarul Avrigului, Adrian David.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?