spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Accident mortal la intrare în Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un accident mortal s-a produs în această dimineață pe DN 1, la intrarea în municipiul Sibiu dinspre Cristian.

Șoferul unei mașini conduse dinspre Cristian a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp din beton. Din păcate, șoferul a decedat, fiind singur în autoturism la momentul impactului. Șoferul are aproximativ 32 de ani și conducea o mașină cu volan pe dreapta.

Conducătorul auto are de 32 de ani și este din Poiana Sibiului. Conform martorilor, șoferul ar fi folosit telefonul mobil la volan și nu a fost atent la drum. Acul vitezometrului s-ar fi oprit la 90 km /h.

Conform primarului din Poiana Sibiului, Gheorghe Vasile Beschiu, șoferul decedat avea o mică afacere de panificație, era căsătorit și avea doi copii. Nu era cunoscut cu probleme și locuia în Jina.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor producerii acestui eveniment. Traficul este îngreunat pe direcția Cristian – Sibiu.

„ISU Sibiu intervine cu un echipaj SMURD și un echipaj de descarcerare, pe DN 1, la ieșire din municipiul Sibiu, înspre localitatea Cristian, ca urmare a producerii unui accident rutier.

La fața locului, un bărbat a fost găsit încarcerat de către pompieri. Din nefericire, medicul din echipajul Smurd a constatat decesul acestuia. „

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…