spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Noi mărturii ale supravieţuitorilor COVID de la Spitalul Judeţean Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

SIBIU INDEPENDENT continuă seria de mărturii ale pacienţilor internaţi la Spitalul Judeţean Sibiu cu COVID şi mesajele lor de încurajare pentru cei care se îmbolnăvesc de aceast virus. Totodată, mărturiile aduc o nouă lumină asupra condiţiilor din spitalul sibian şi calitatea actului medical, mai ales în contextul acuzelor aduse în ultima vreme.

Cornelia O. ne-a lăsat următoarea mărturie: „Am fost internată în Spitalul Judeţean Sibiu şi eu şi sotul meu în luna noiembrie – decembrie 2020 cu covid 19. Eu în secţia de covid 19, soţul fiind foarte grav în secţia ATI. Soţul meu a stat o lună, eu 2 săptămâni. Vreau să vă spun că am rămas profund îndurerată de ceea ce se spune de acest spital. Eu şi soţul meu, dacă am putea, am îngenunchea în faţa acestor oameni care ne-au salvat viaţa, le-am săruta cu cel mai mare respect mâinile pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Vă mulţumim din suflet dragi medici, asistente şi infirmiere care aţi vegheat la căpătâiul nostru pentru a ne salva vieţile!”

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Trebuie sa faceți o investigație și la spitalul de psihiatrie din Sibiu. Acolo stau pacienții legați cu zilele. Doctorii nu trec prin saloane. O doctorița mica și grasa a fost tare indignata când a fost chemata drept urmare mi-am primit răsplata în loc sa ma lase sa ies din salon am fost legata la pat o noapte întreaga, am fost sedata, acolo dacă ceri un telefon îți zice scurt EȘTI NEBUN… TACI. AIA NU SUNT DOCTORI AIA SUNT CĂLĂI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului