spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Un fost consilier din Guvernul PSD a iniţiat petiţia: Vrem spitale, nu lagăre de exterminare!

Știri din Județ

Pornind de la relatările apărute în ziarul sibian Turnul Sfatului şi preluate de presa centrală, un bucureştean, fost consilier guvernamental în Guverne PSD din 2017 şi 2019, Georgian Coşofreţ a iniţiat petiţia „Vrem spitale, nu lagăre de exterminare”. Deşi lansată de 5 zile petiţia a strâns doar 432 de semnături, spre comparaţie petiţia lansată de la Sibiu pentru susţinerea medicilor din Spitalul Judeţean Sibiu a strând în două zile 1.622 de semnături, deşi presa a evitat promovarea acesteia.

Petiţia lui Coşofreţ, fost lider al Partidului Socialiştilor Europeni din România, cere „instituţiilor statului cu atribuţii pentru anchetarea acestor crime să extindă „in Rem” cercetarea tuturor activităţilor desfăşurate în secţiile de ATI din întreaga ţară!” În petiţie se cere şi mărirea bugetului alocat sănătăţii din PIB cât şi din fonduri europene. De asemenea se doreşte demiterea Ministrului Sănătăţii.

FOTO: Arhivă, de la protestul anti-vaccin din martie 2021, Sibiu. Unii din participanți vorbeau despre condițiile din ATI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri