Cine este noul președinte al Federaţiei Române de Ciclism?

Știri din Județ

Fostul ciclist Alexandru Ciocan (42 de ani) este noul preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, el câştigând alegerile din cadrul Adunării Generale a FRC desfăşurate, sâmbătă, la Hotel Select din Sibiu.

Foto: Facebook (Federaţia Română de Ciclism)Vicepreşedintele în exerciţiu al FRC, Cătălin Sprînceană, a declarat, pentru AGERPRES, că Alexandru Ciocan a fost votat pentru un mandat de 4 ani de 47 dintre cei 74 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală. Rezultatele celorlalţi trei candidaţi sunt următoarele: Szabolcs Sebestyen – 21 de voturi, Traian Vasile Goga – 3 voturi, Mariana Macovei – 3 voturi.

Alexandru Ciocan va ocupa astfel postul de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism rămas vacant după numirea lui Eduard Novak în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului.

Ciocan este un fost ciclist de performanţă, multiplu campion naţional cu nenumărate participări la Tururile României, Greciei, Bulgariei şi Turciei. După retragerea din activitate a fost antrenor, organizator de competiţii de şosea, dar şi comentator al competiţiilor de ciclism de la Eurosport.

Foto: Facebook (Alex Ciocan)Tot sâmbătă au avut loc alegeri şi pentru cele două posturi de vicepreşedinte al FRC. Acestea au fost câştigate de Cătălin Sprînceană, care a câştigat un nou mandat cu 47 de voturi, şi de Ovidiu Burghelea, care a obţinut 44 din sufragii.

Sursa: Agerpres

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri