VIDEO-FOTO: Pietonii sunt rugați să „schimbe macazul” dacă nu vor să cadă în nas

Pietonii care aleg să circule pe trotuarul de pe strada Socului, situat în spatele complexului Promenada Mall, au parte de un real pericol. Fostul macaz al mocăniței a fost lăsat și asfaltat chiar în mijlocul căii pietonale.

Publicitate

Cei care circulă pe acest trotuar trebuie să aibă mare grijă, altfel riscă să se împiedice, să cadă și chiar să se rănească. Problema este gravă tocmai din cauza pieselor captive ale macazului, acestea fiind de aproximativ 20 de centimetri înălțime și sunt construite din fier masiv.

Publicitate

Problema a fost semnalată de mai mulți sibieni pe rețelele de socializare iar reporterii Sibiu Independent au fost pe teren pentru a confima cazul, dar și pentru a întreba autoritățile sibiene și conducerea mall-ului despre această problemă.

Publicitate

Sibienii sunt revoltați pentru că oricând, cineva se poate împiedica de cele două piese ale macazului, mai ales seara sau pe timpul nopții, când vizibilitatea este redusă și nimeni nu se gândește că în fața picioarelor o să apară din senin, un macaz. De asemenea, întrebarea multora este următoarea: Cum se poate, ca într-un oraș european, să existe o astfel de operă „marca Dorel”?!

Trotuarul este proprietatea Promenada Mall

Conform declarației purtătorului de cuvânt al Primăriei Municipiului Sibiu, Mirela Gligore, trotuarul este în proprietatea firmei care deține noul mall iar Direcția Tehnică se va deplasa în teren pentru verificarea situației.

“Trotuarul respectiv nu este în administrarea Primăriei, fiind în proprietatea firmei care deține mall-ul. Totuși, Direcția Tehnică va verifica în teren situația și va lua legatură cu proprietarul, având în vedere că este vorba de un trotuar utilizat ca circulație publică.” a declarat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Sibiu

Până la ora publicării acestui articol, reprezentanții Promenada Mall nu au oferit un punct oficial cu privire la problema semnalată.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *