Judeţul Sibiu în top la dorinţa de vaccinare

Valeriu Gheorghiţă, într-o conferinţă de presă.

Publicitate

Valeriu Gheorghiţă, preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea anti-COVID (CNCAV) a arătat marţi, într-o conferinţă de presă care sunt judeţele cu cele mai multe persoane înscrise pe lista de aşteptare: Bucureşti – 148.776, Cluj – 64.472, Prahova – peste 34.000, Ilfov – peste 32.000, Braşov – peste 30.000 şi Sibiu – peste 27.000. În total în România sunt deja peste 775.000 de persoane înscrise care doresc vaccinare şi numărul lor creşte mereu.

“Zilnic a crescut numărul de persoane care se programează în centrele de vaccinare cu vaccin AstraZeneca, sunt în medie aproximativ 9.000 – 10.000 de persoane zilnic, ceea ce este un lucru îmbucurător faptul că populaţia a crescut, dacă vreţi, nivelul de încredere, după ce, evident, Agenţia Europeană a Medicamentului a specificat cât se poate de clar profilul de siguranţă care este favorabil, raportul beneficii – riscuri, care este în favoarea beneficiilor, şi importanţa continuării campaniei de vaccinare”, a explicat preşedintele CNCAV citat de AGERPRES.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *