spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Ecologizare și plantare pomi fructiferi în cadrul proiectului REVEAL Alma Vii

Știri din Județ

Publicitate

Vinerea aceasta are loc in Alma Vii, comuna Moșna, județul Sibiu, un eveniment din cadrul proiectului REVEAL Alma Vii – Redescoperiți Alma Vii, co-finanțat prin Fondul Ambasadorial al Conservării Obiectivelor Culturale al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii.


Evenimentul este sprijinit de Primăria Comunei Moșna, participarea este gratuită și se adresează tuturor celor care doresc să dea o mână de ajutor comunității satului și să petreacă o după-amiază în aerul proaspăt în aerul Transilvaniei.

Pe 26 martie, la ora 14:00, vă dăm întâlnire în satul Alma Vii, în fața bisericii fortificate, să contribuim cu toții la schimbarea în bine a aspectului satului.


Copii, tineri și părinți din sat sau de oriunde, sunteți invitați cu drag să vă alăturați voluntarilor și echipei Fundației noastre în acțiunea pe care am gândit-o pentru această primăvară.


Ne asigurăm noi că nu ne vor lipsi materialele necesare, instructajul și gustările sănătoase. Vom petrece câteva ore în aer proaspăt de primăvară, în inima Transilvaniei, ne vom împrieteni între noi, cu satul, cu natura și voia-bună.
Partea a doua a acțiunii a fost gândită ca un gest de mulțumire adus voluntarilor Mihai Eminescu Trust: în numele fiecăruia dintre aceștia vom planta un măr de soi tradițional în grădina centrului educațional din sat.

https://www.facebook.com/events/431119771501318/

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri