FOTO: Jandarmii sibieni au donat sânge. Un coleg de-a lor, vindecat de COVID a donat plasmă

Știri din Județ

Jandarmii sibieni s-au alăturat campaniei “Donează sânge, salvează o viață!” și s-au prezentat astăzi la Centrul de Transfuzie Sibiu.

Pentru că lipsa de sânge se resimte în această perioadă, aceștia oferind ajutor celor care au nevoie, sens în care o parte dintre  jandarmii sibieni au donat.

Tot astăzi, un jandarm sibian vindecat de Covid-19 a donat plasmă pentru cei care au nevoie. 
Este vorba despre sergentul major Dobrin Edi:

,,Consider că în contextul epidemiologic actual, noi oamenii, trebuie să fim mai apropiați unii de ceilalți, astfel vom putea trece mai ușor peste toate încercările la care ne supune acest virus.
Și cine poate să înțeleagă suferința unui om infectat cu SARS-Cov-2, dacă nu noi, cei care ne-am luptat cu el și l-am învins?” a declarat acesta

Activitatea de astăzi a fost organizată în colaborare cu Arhiepiscopia Sibiului, în cadrul campaniei Donează sânge, salvează o viață! cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, sărbătorită în fiecare an la data de 3 Aprilie.

“Suntem o echipă în scopul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest uman, acela de a dona sânge, astfel ne-am alăturat din nou campaniei Donează sânge, salvează o viață!  ” au declarat reprezentanții Jandarmeriei Sibiu

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri