spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Deputatul PSD, Bogdan Trif fără mască alături de Mitropolitul Ardealului

Știri din Județ

Publicitate

Bogdan Trif, liderul PSD Sibiu şi deputat în Parlamentul României a participat în 14 martie la sfințirea picturii bisericii cu hramul „Înălțarea Domnului” din Șaroșu pe Târnave, sat ce aparţine de oraşul Dumbrăveni. Atât în biserică, cât şi după afară, Trif apare pe contul său de Facebook în mai multe poze, fără mască. Alături de el, tot fără mască, este şi Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu.

Într-un comunicat de presă remis astăzi redacţiei, Trif le acuza pe Raluca Turcan, Ministrul Muncii şi Daniela Cîmpean, preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu că nu au purtat mască la o acţiune de plantat pomi în vârful muntelui.

Trif nota pe Facebook în 14 martie, după evenimentul de la biserica din Saroş: „Înalt Prea Sfinția Sa Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, ne-a vorbit astăzi, la sfințirea picturii bisericii cu hramul „Înălțarea Domnului” din Șaroșu pe Târnave, despre iertare. Despre cât de important este să iertăm greșelile semenilor noștri pentru ca Dumnezeu, așa cum îi cerem în rugăciunea „Tatăl nostru”, să ne ierte și nouă greșelile noastre.”

trif
trif
trif
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri