O nouă secție de Chimioterapie la Clinica Polisano MedLife


În aceste zile se deschide la Clinica Polisano MedLife pe str. Constituției noua secție de Chimioterapie.

Pe lângă chirurgia oncologică de performanță care va fi îmbunătățită în continuare și radioterapia de vârf existentă, această nouă secție va completa diagnosticul și tratamentul complex al afecțiunilor oncologice, în colaborare cu celelalte secții implicate (Medicină Internă, Gastroenterologie, Urologie, Imagistică etc.).

Noua secție se adresează tuturor formelor de cancer și îndeplinește toate standardele europene.

Deocamdată, nefiind încă cuprinsă în programul național respectiv (care permite gratuitate), deservește doar pacienții plătitori care până acum, nedorind să se trateze la un spital de stat, au fost nevoiți să se deplaseze pentru fiecare ședință de chimioterapie la una din secțiile private din Brașov sau Cluj.

Reamintim că, a început și programul de screening pentru cancer mamar și continuă cel pentru cancer de colon, ambele tot la Polisano MedLife, pe str. Constituției.

Din acest punct de vedere, Clinica Polisano MedLife oferă o abordare multidisciplinară, un tratament integrat al bolii neoplazice într-un interval de timp scurt, deoarece timpul este vital.

Publicitate

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *