Tălmăcean depistat băut chiar la filtrul de pe Calea Cisnădiei

La data de 5 aprilie, în jurul orei 11:30, în filtrul instituit pe Calea Cisnădiei, la intrarea în localitatea Cisnădie, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu, au depistat un conducător auto aflat sub influența alcoolului.
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Tălmaciu, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tot la data de 5 aprilie, în jurul orei 15:30, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe strada Rusciorului de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, domiciliat în localitatea Porumbacu de Jos.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că cel aflat la volan are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice anulat.
Pe numele tânărului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Publicitate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *