14.1 C
Sibiu
sâmbătă, 03 iunie, 2023

INCREDIBIL: Cisnădianul care ignoră pur și simplu, repetat, legea!

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Caz incredibil la Cisnădie după ce un localnic a plecat de 3 ori de acasă deși era supus izolării.

Acum două zile acesta a fost depistat de două ori circulând pe străzile județului Sibiu, alegându-se cu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Polițiștii sibieni au mers în cursul zilei de ieri ca să verifice dacă cisnădianul a înțeles gravitatea faptelor și dacă a rămas izolat la domiciliu. Surpriză, acesta nu era acasa iar concubina acestuia a declarat că acesta a plecat la Spitalul din Cisnădie, lucru care nu s-a confirmat. Acum are un nou dosar penal!

„La data de 8 aprilie, în jurul orei 12:45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurii izolării de către localnicul în vârstă de 32 de ani, pe numele căruia, la data de 7 aprilie, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

La adresa declarată a fost găsită concubina acestuia care a declarat polițiștilor că bărbatul a părăsit locuința pentru a se deplasa la Spitalul Orășenesc Cisnădie, aspect care, în urma verificărilor efectuate, nu s-a confirmat.

În aceste condiții, pe numele bărbatului s-a deschis un nou dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.
De asemenea, polițiștii au înaintat Direcției de Sănătate Publică Sibiu o solicitare în vederea aplicării măsurilor legale care se impun, în conformitate cu prevederile Legii nr. 136/2020, O.M.S. nr. 1309/2020 și O.M.S. nr. 1513/2020.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.” a declarat a Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri