Un cisnădian a plecat din izolare, dar a fost depistat la un filtru. A doua zi și-a încercat din nou „norocul”

Filtrul de poliție instalate pe raza localității Cisnădie au devenit o reală problemă pentru șoferii certați cu codul rutier sau cu cei care ignora restricțiile COVID.

În cursul zilei de 6 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au depistat un localnic în vârstă de 32 de ani care a încălcat măsura izolării, bărbatul fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei.


La data de 7 aprilie, în filtrul instituit pe DJ 106 D Cisnădie – DN 1, același bărbat a fost depistat conducând un autoturism spre DN 1.
Cu această ocazie, pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, în conformitate cu prevederile articolului 352 din Codul Penal.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.

„Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.” transmit reprezentanții IPJ SIBIU

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *